<< 2014 November >>
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Üdvözöljük AngyalZÖLD-ön!

 

A honlapon Budapest XIII. kerületének zöldfelületi és környezetvédelmi programjait és projektjeit mutatjuk be a látogatók részére. Szeretnénk lehetőséget teremteni a tervek véleményezésére valamint a megvalósításban való közreműködésre. Kerületünk közterületeinek színvonalas fenntartása és fejlesztése közös ügyünk. Ezért a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. - Közterületi divízió - keresi az együttműködési lehetőséget a lakossággal, civil szervezetekkel és vállalkozásokkal.

 

Reméljük hasznosnak találja interaktív honlapunkat. Jó barangolást!   A XIII. Kerületi Önkormányzat társadalmi véleményezésre bocsátja
az AngyalZÖLD+ stratégiát és programot.Az AngyalZÖLD+ Stratégia időben és térben kiterjeszti a korábbi zöldhálózat fejlesztési dokumentum hatókörét. A közterületek egységes, koordinált szemléletű fejlesztésének és üzemeltetésének igénye indokolja, hogy a közterületekkel kapcsolatos átfogó célok és középtávú programok egy dokumentumban, az Önkormányzat közterületi programtervében szerepeljenek. Az AngyalZÖLD dokumentum kitekint a következő időszak fejlesztési elképzeléseire, összefoglalja az Önkormányzat közterületi, fejlesztési és üzemeltetési prioritásait. Konkrét programokat és projekteket fogalmaz meg, melyek segítségével a kerületi stratégiai dokumentumokban megfogalmazott általános célokat konkrét fejlesztési feladatokra válthatjuk.

Az egyeztetési dokumentum az alábbi linken érhető el:
http://www.budapest13.hu/…/20141121/tervezzuk-egyutt-a-jovot

Véleményüket, észrevételeiket, javaslataikat december 5-ig várjuk az alábbi e-mail címre: velemeny@bp13.hu


Legfrissebb hírek

  • A vendéglátó egységek teraszainak szépítésére XIII. kerületi Önkormányzat idén is meghirdeti "Legszebb vendéglátó terasz" pályázatát!A pályázattal elnyerhető a "XIII. kerület legszebb vendéglátó terasza" 2014 cím!
  • A XIII. kerületi Önkormányzat idén is meghirdeti Legvirágosabb erkély és homlokzat pályázatát!

Népfürdő játszótér

A nap képe