<< 2017 Szeptember >>
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Sorrend: Száma:
admin üzenete
2014-11-22 14:59:52
Tisztelt york44!

A Népfürdő utca menti zöldsáv változatlanul kutyafuttatóként kijelölt terület. A beruházás révén nincs ebben változás.

A Népfürdő utca 21 előtti két labdapálya a lakótelep építése óta a területen található. A beruházás során éppen a labdajáték zajának mérséklése érdekében új, zajcsillapító kerítést és gumi burkolatot alakítottunk ki. A labdapálya használati idejét 8:00 - 21:30 közötti időszakra korlátoztuk, a pihenni vágyók nyugalmának biztosítása érdekében. A beruházást megalapozó közvélemény-kutatás és a közösségi tervezés során is kifejezték a lakók az igényüket a labdapálya megőrzése iránt.

Tisztelettel

XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.
admin üzenete
2014-11-22 14:49:23
Tisztelt kapocseszter!

A lakótelep körülkerítetlen közparki részein természetesen átvezetheti kutyáját a burkolaton. A területre kihelyezett félreérthető tájékoztató táblákat cseréljük. A zöldfelületről a kutyák kitiltására a gyepfelület védelme érdekében és lakossági kérésre került kihelyezésre. Szeretnénk, ha az öntözött gyepfelület valódi pázsittá válna, ahol nyugodtan ki lehet a fűre települni.

A kerületi játszótereinken mindenütt tiltott a kutyák bevitele. Erre azért van szükség, mert a gyerekek között lehetnek olyanok akik félnek a kutyáktól. És a játszótereket elsősorban a gyermekekért üzemeltetjük.

Tisztelettel

XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.
york44 üzenete
2014-10-26 17:33:13
Én is köszönöm többed magammal, Angyalzöld! 30 évig voltam 13 kerületi lakos, ezzel az új "fejlesztéssel" betelt a pohár.
Kutyások kiűzve, kutyafuttató nincs, a tervezett helyre pedig vigye az a kutyáját akinek kevés a zaj és kipufogógáz bűze és nem számít az egészsége.
A legnagyobb .dilettantizmusuk azonban még ezt is felülmúlja!! A lakók nyugalmának semmibevétele a két focipályának az elhelyezése a Népfdürdő utca 21 sz.ház B, lépcsőházának ablakai alá!!!!! 50 lakásról van szó és a többi ahová még a beton viszi tovább a hangot.
Kérem szépen, egész nap és éjjel akár 1 óráig is üvöltözés, trágár szavak, labda puffogtatás zaja zárt ablaknál is elviselhetetlen! Mi lesz nyáron? A figyelmeztetés semmit nem ér, éjjel lemegyünk szólni, pihenni szeretnénk, kinevetnek, nekik jogaik vannak.
Aki ezt a tervet jóváhagyta ,lakjon itt. Senki nem felügyeli a szabályok betartását, a rendőrségre naponta többször lehetne betelefonálni. Nem ide kellet volna tenni a pályákat, sürgősen oldják meg a kérdést, mert minden lehetséges fórumra elmegyünk!!!!
kapocseszter üzenete
2014-09-29 16:49:18
Koszonjuk Angyalzold, koltozunk, ilyen helyen nem szeretnek tovabb elni es gyereket nevelni.
Foleg erre nem!!!!
kapocseszter üzenete
2014-09-29 16:46:13
Dobalja es idegesiti, mire megprobaltam kerdore vonni!mondanom se kell, hogy a nagyon okos anyukajanak ekkor tunt fel, hogy szabadon hagyott egy gyereket, es meg neki allt feljebb, mert szerinte a jatszoteren kivul sem kothetem mar ki a kutyamat.
K
kapocseszter üzenete
2014-09-29 16:43:18
Ma megprobaltam az utolso torvenytisztelo lepest, kiskutyamat a jatszoter ele kikotve probaltam elvezni gyermekemmel a finom uj oldoszertol meg frissen buzlo muanyag jatszoteret.Azonban sokaig nem tehettem, mert arra lettem figyelmes, hogy a kutyamat egy apro gyermek d
kapocseszter üzenete
2014-09-26 13:26:57
Amugy szep a kep a bejelentkezo oldalon a parkban kutyussal jatszo kislannyal, es a tuzcsapon uldogelo cicaval, de most komolyan, Onok kicsit sem erzik ezt alsagosnak??? Egyetlen most elkeszult parkban sem latnak minket szivesen kutyussal+gyerekkel?
Ez olyan messze van a zold gondolkodastol, mint Mako Jeruzsalemtol, remelem vegre valaki felismeri ezt...
kapocseszter üzenete
2014-09-26 13:21:21
Az meg felmerult bennem, hogy mi lesz a kobor macskakkal? Ok nem hinnem, hogy olvassak a tablat, vagy meg orulnek is a kutyamentes ovezetnek:-)
Elnezest a cinikus hangnemert, de kesz rohej, ami ezen a kutyafronton zajlik.Pont mintha leprasok lennenk...
kapocseszter üzenete
2014-09-26 07:59:20
Tegnap kaptam egy beszolast egy "kedves"nenitol, hogy a lakotelepi park kovezett reszen nem setaltathatom a kutyamat, mert a kertekben le van szurva mindenhol a kutya athuzva tabla.Kozolte, hogy a babakocsival es kutyaval menjek le az autok koze, ,mert a parkon nem setalhatok at, ahogy eddig mindig tettem.
Felhaborodva tapasztalom ezt a kirekesztest, kutyamat porazon setaltatom, kutyapiszkot osszeszedem.Nem ertem miert ne hasznalhatnam a kiskutyammal es gyerekemmel kozosen a parkot.
Az autoforgalmat persze nem korlatozzak, ugy kell az embernek elugralni babakocsival a 80-al szaguldozo autok kozott.
A kutyakkal kapcsolatos ellenerzest erosito szabalyozas felhaborito es kirekeszto.Vannak erre letezo torvenyek, azokat tartassak be, buntessek meg a helytelenul setaltatokat.De nekem jogom van a kuskutyammal es a babammal kozosen setalni a kozteruleten, hangsulyozom ugy, hogy nem teszunk kart a parkban!!!!
Ennyi erovel a sundisznot es a galambokat is tiltsak ki a zoldtrruletrol, hogy ne piszkitsanak oda, hiszen azoket ki szedi ossze.
Ha nem kerulnek le ezek a tablak lepeseket fogok tenni, minden tv-be bekerul a tema.Nem fogom hagyni magam kizarni az uj parkokbol, mint vmi bunozot.kiskutyam lassan mar ki sem johet a lakasbol velem setalni.
Jo lenne, ha az allatok szeretetere nevelnenk gyermekeinket es nem a kirekesztesre.Vegulis a 21.szazadban elunk!!!!
admin üzenete
2014-07-14 13:16:10
Mi a véleménye?